URL : http://bbq-helden.nl/recepten/..
Dry rub voor kip of kalkoen
 Marineren
 4 porties
 10 min. + 12 tot 24 uur marineren
 Pittig/Kruidig
 Marineren voor barbecuen
 Amerika
Ingredienten - voor 4 personen
  • 2 el. bruine suiker
  • 2 el. chillipoeder
  • 2 el. paprika poeder
  • 1 el. gemalen komijn (Djintan)
  • 1 el. knoflook poeder
  • 3 tl. mosterd poeder
  • 2 tl. zout
  • 2 tl. zwarte peper
  • 0,5 tl. cayenne peper
  • Bereidingswijze

    Meng de ingredienten door elkaar en wrijf het vlees in en laa het 12 tot 24 uur marineren. Kleinere stukken vlees kunnen direct boven redelijk hete kooltjes hoewel het oppassen blijft vanwege de suiker in de rub. Een hele kip ga je lekker op je gemak indirect barbecueën.
    Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend