|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Snij sneetjes brood in 4 driehoeken en leg ze tegen elkaar in een ovenvaste schaal. Verwarm al roerend de melk, room, gemberpoeder, nootmuskaat poeder, vanille-essence en suiker. Schil de appels en snij ze in dunne schijven en voeg het bij de reeds warme melk. Laat het 5 tot 10 minuten sudderen. Mix de boter en eieren in een schaal tot een gladde massa. Giet het melk, brood en appel mengsel bij het brood in de schaal en druk het brood goed aan, zodat het mengsel goed opgenomen word door het brood. Zet opzij en laat minstens een half uurtje weken. Vervolgens giet je de boter en eieren massa er op. Strooi de geschaafde amandelen erop en bestrooi het met poedersuiker. Daarna nog wat gemberpoeder en kaneel. Plaats het in de oven en bak het gedurende 40 minuten bij een temperatuur van 180 °C. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend | ||
Extra info : Westers recept, verkregen van een Indonesische website. |