|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de pastinaak en rasp grof. Snipper de ui. Snijd de selderij fijn. Meng het gehakt in een kom met de pastinaak, ui, selderij, worcestershiresauce en paprikapoeder. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de hoekjes van de plakjes bladerdeeg rond af. Verdeel het gehakt-pastinaakmengsel over het midden van de plakjes. Vouw dicht en druk met duim en wijsvinger een schulppatroon in de rand. Leg de pasteitjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de pasteitjes met het losgeklopte ei. Bak ze in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar. Lekker bij een stamppot of bij aardappelpuree en een groene salade. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 405 kcal / Eiwit 14 gr. / Vet 29 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 21 gr. |