|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de appels in blokjes en verdeel ze samen met de bessen over de ovenschaal. Meng het bakmeel, de suiker en havermout. Snijd het vanillestokje open en schraap met de punt van een mes het merg eruit. Kneed samen met de boter door het bakmeelmengsel. Wrijf het mengsel tussen je vingers tot kruimels en verdeel deze over het fruit. Bak de crumble in ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin. Serveer warm of koud. Lekker met crème fraîche of een bolletje roomijs. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 380 kcal / Eiwit 4 gr. / Vet 18 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 50 gr. | ||
Suggesties : U kunt de crumble 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat 30 min. voor serveren op kamertemperatuur komen. |