|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de beenham in de ingevette ovenschaal en bestrooi met chilipoeder. Bak de beenham in ca. 50 minuten gaar (afhankelijk van het gewicht van de beenham). Maak de sperziebonen schoon en snipper de ui. Kook de sperziebonen 5 minuten. Bereid de whiskey-honingsaus. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit de ui en de knoflook in wat olijfolie totdat ze lichtbruin zijn. Voeg nu de bouillon toe en laat tot de helft inkoken. Roer nu de worcestersaus, tomatenketchup, honing, suiker en whiskey door de bouillon, laat inkoken tot de dikte van een saus. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak de mango schoon en snijd deze in blokjes. Voeg de mango na 40 minuten toe aan de beenham in de oven, en bak deze mee totdat de beenham gaar is. Fruit de ui in wat olijfolie in een wok, voeg na 2 minuten de gekookte sperziebonen toe en wok deze mee totdat ze gaar zijn. Haal de beenham uit de ovenschaal als deze gaar is. Meng nu de whiskey-honingsaus met het braadvocht en de mango. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend | ||
Benodigd : ovenschaal en een wok |