|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing en zet het opzij. De beenham in hete boter met wat olie aanbraden, aan alle kanten bruinen en afblusen met de soja en ketjap. De geplette knoflookteentjes en de kerrie erbij en op laag vuur braden, af en toe keren, smoren. Laat de ketap-sesamsaus indikken. En lak de beenham er mee. Snij de paprika's, sjalotten, courgette en de kastanjechampignons in grove stukken. Doe deze in een schaal met wat olijfolie en schud ze door elkaar. Bak het in de grillpan zodat alle groenten een mooi donker randje krijgen. Afblussen met de limoensap, gemalen zwarte peper en zeezout erover. Snij de beenham in mooie dunne plakken. De ingedikte ketjap-sesam jus op hoog vuur nog even verhitten en daarin de rijst bakken. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend |