|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200 °C. Plaats de gekruide beenham in een grote braadslee met bakboter en flink wat olijfolie en stel de kookwekker in op 40 min. Kook de in blokjes gesneden aardappel (1,5x1,5) zo'n 5 a 6 min. en laat ze daarna goed uitlekken in een vergiet. Stort ze in een kom en voeg flink wat tijm en wat olijfolie toe. Schep de aardappels in de braadslee, aan de zijkanten. Schep ze goed door de bakboter en olijfolie en bak het 25 min. Voeg de laatste 10 min stukjes mango (1x1) toe aan de aardappelen schep deze door elkaar. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend | ||
Benodigd : Grote braadslee | ||
Suggesties : Serveren met een frisse salade van ijsbergsla. Doe de kleine stukjes mango door de sla, met een dressing met honing, olie, tijm en citroensap. |