|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, doe terug in de pan en laat met de deksel op de pan 5 min. staan. Snijd ondertussen de speklapjes in reepjes van 3 cm. Bak ze in een hapjespan zonder olie of boter 10 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de paksoi 5 min. Voeg de woksaus en de helft van de atjar tjampoer toe aan de spekreepjes en bak nog 2 min. Schep de rijst door de paksoi en breng op smaak met de sambal. Verdeel het rijstmengsel over 4 borden. Schep er de babi pangang bij. Serveer met de rest van de atjar tjampoer. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 750 kcal / Eiwit 20 gr. / Vet 37 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 80 gr. | ||
Suggesties : Lekker met kroepoek. | ||
Extra info : Voor een mildere smaak kunt u sambal badjak gebruiken in plaats van sambal oelek. |