|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Rasp de aardappelen in een kom en knijp het merendeel van het vocht eruit. Doe vervolgens de rest van de ingredienten erbij. Meng alles goed door elkaar en schep het dan op een bakplaat met bakpapier. Verdeel het goed over de plaat en druk het mengsel aan zodat er een laag met een gelijkmatige dikte ontstaat. Bak dit 30 minuten bij 160 °C in de oven. Als het klaar is haal je het uit de oven en laat het afkoelen. Besmeer de hele afgekoelde pannenkoek met 200 gr. roomkaas en leg er 6 plakjes gekookte ham bovenop en maak af met nog een laag van 200 gr. roomkaas. Rol de pannenkoek over de lengte op. Maak daarbij gebruik van het bakpapier om de rol zo strak en netjes mogelijk te maken. Strooi er dan 100 gr. geraspte kaas over heen en bak het nog 15 minuten bij 160 °C. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend |