Lachende gezichten van de Leut d'Elvers bij de bekendmaking van proclamatie, (Archieffoto De Noordoostpolder)
Lachende gezichten van de Leut d'Elvers bij de bekendmaking van proclamatie, (Archieffoto De Noordoostpolder)

Eindelijk voorpagina voor carnavalsvereniging de Leut d'Elvers uit Rutten

Rutten 11-11-13 – De Leut d'evers kozen maandagavond elf over elf de nieuwe prins der leutdelvers. Direct werd dictatoriaal besloten besloten dat het tijd werd voor de carnavalsvereniging deze krant een loer te draaien en voorpaginanieuws te maken. Aanleiding is de beperkte betrokkenheid van De Noordoostpolder tot het carnavalsgebeuren in de noordoostpolder.

Zoals eerder te zien is Putin in het kader van het Nederland-Rusland jaar opzoek naar een comrad om een groots carnavalsfeest op te zetten in Rusland. Zie: Putin over vertegenwoordiger

Selectie vertegenwoordiger

Het is aan de Leut d'Elvers om de meest geschikte vertegenwoordiger aan te wijzen welke zich op mag gaan maken om de lange reis naar Rusland te voltooien. Struikelblok vormde daarbij de taal, gebruiken en uiterlijk.

Zaterdag 16 november a.s. wordt aan het grote publiek bekend gemaakt wie naar inzicht der Leut d'Elvers het meest geschikt wordt geacht de leutdelvers te vertegenwoordigen in Rusland

Diverse voorvallen, zowel bekend als minder bekend en uitgedaan in de media zullen de leidraad vormen in het keuzeproces. Zo wordt de keuze verantwoord aan de bezoekers van het prinsenbal der Leut d'elvers 2013 in de Stiepe te Rutten

,,Coverband Big Apple’’

Een gevoelig onderwerp van discussie met Rusland is de keuze voor de coverband Big Apple. De naam Big Apple, (bekend van dorpsfeest Rutten 60 jaar) -welke uiteraard naar de Amerikaanse stad refereert- heeft voor veel opschudding gezorgd in het Kremlin. In reactie hierop gaf Frans Backx aan "dat Putin niet zo moeilijk moet doen met zn geëmmer" want "Een goed feest begint bij goeie muziek" aldus de voorzitter.

Ervaring van Rutger Mutsaers in het voormalige communistische land moest worden gemist gister. Hoewel lijfelijk afwezig kon Mutsaers zijn ervaringen en voorkeur kenbaar maken via de digitale snelweg.

Ruim na middernacht werd de vergadering gesloten. De Leut d'Elvers stelde vervolgens voor het geouwehoer zaterdag 16 november voort te zetten: ,,Dit hakt er ook voor ons behoorlijk in’’. Hier werd na schorsing toe besloten.

Artikel geplaatst door de Leut d'Elvers op 12-11-13 04:22.

Reacties

0 reactie(s)

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg De Noordoostpolder via:
advertentie
Advertentie
Advertentie
Nieuwswoorden
ShareThis Copy and Paste